Service en onderhoud

Het technische onderhoud en het beheer kunt u uitbesteden aan AA Klimaatcontract. AA Klimaatcontract heeft zich gespecialiseerd in het verrichten van activiteiten van technische en organisatorische aard op het gebied van installaties in gebouwen met als doel een gebouw of een gebouwencomplex in een zo optimaal mogelijke staat te houden. De materialen waarmee wij werken worden afgenomen van hoogstaande, gecertificeerde leveranciers bij wie regelmatige, zo niet continue, kwaliteitscontroles aan de orde zijn. Helaas is het niet altijd mogelijk een storing te voorkomen. Dan staan wij voor u klaar met ons landelijk dekkend servicenetwerk.

Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Deze afdeling verhelpt niet alleen eventuele storingen maar verzorgt ook de wettelijk voorgeschreven controles en het preventieve onderhoud.

Een service- en onderhoudscontract verdient altijd aanbeveling. Zo bent u verzekerd van een bedrijfszekere installatie conform wettelijke bepalingen, een langere levensduur van de apparatuur en een minimalisering van de jaarlijkse servicekosten.

Wij adviseren u graag over welk contract het beste bij u past. Dit kan een eenvoudig tot een high level contract zijn.

MEER INFORMATIE